План развоја


Остваривање развојне функције предузећа несумњиво спада у прворазредну привредну активност. Њоме се трасирају дугорочни путеви освајања и ширења тржишта и задовољавања тржишне тражње, усвајање најсавременије технике и технологије производње, усклађивање односа између примарне производње, прераде и промета, као и праћење дугорочних тенденција у развоју еко-бизнис сектора.
 

Пилот пројекат ружичњак

Планирамо враћање ПД-а у прозвођачку фирму те ћемо за потребе семенске производње као и за потребе готовог производа цвета руже инвестирати и уложити удружени са ПД ТЕ-КО Костолац у изградњу пластеника од око 3000 м2 намењеног прозводњи ружа по свим светским стандардима, са свим пратећим објектима и машинама за третман истих. Због величине инвестиције аплицирали смо за субвенционисани кредит од стране Репбулике Србије и кредит нам је одобрен.


Потписивање уговора са Виминацијумом
Такође планирамо потписивање уговора са Виминацијумом за обраду од око 180ха пољопривредног земљишта уз накнаду која ће се огледати у раду и одржавању зелених површина оког самог културног центра Виминацијум, те планирамо улагања у семена и ђубрива, као и машине потребне за обраду истог земљишта, а на бази ефективности и продуктивности. Као произвођач било које културе на наведеном јако плодном земљишту инвестиција је исплатива на нивоу од максимално 3 године.


.

 

Zaboravljena lozinka?
Registracija
Trenutno nemate artikle u korpi!
Dodali ste artikal u korpu!