Projektovanje i uređenje
“RIO” d.o.o osnovano je 2004. godine sa osnovnom delatnošću projektovanja i uređenja zelenih površina. Praćenjem svetskih trendova iz oblasti ekologije i održavanja životne sredine, sve ozbiljne kompanije su prepoznale značaj uređenja eksterijera i enterijera.

Vođen prethodno navedenim, naš stručni tim je u stanju da svaku ideju, zamisao ili potrebu ostvari, stručno na najkvalitetniji način, u optimalnom roku i u granicama prihvatljivih troškova.
Izuzetno veliki broj realizovanih projekata u zemlji i inostranstvu u oblasti projektovanja i uređenja zelenih površina naša su ubedljiva preporuka.

Pored projektovanja i uređenja zelenih površina, “RIO”d.o.o. je uvrstila u svoju osnovnu delatnost i projektovanje i biodekoraciju enterijera, organizovanje promocija, pravljenje cvetnih aranžmana za sve vidove svečanosti, novogodišnju dekoraciju kao i zimsku službu.
U toku zimskih meseci, savremenom mehanizacijom učinićemo prohodne i pristupačne pešačke i saobraćajne zone i prilaze u okviru manjih ili većih poslovnih kompleksa.


Unutrašnje uređenje

RIO je specijalizovan za postavljanje dekorativnih zasada i uređivanje prostora, bilo da se radi o privatnim stanovima i vilama ili uređenju poslovnog prostora, radnih kabineta, restorana, barova, hotela i drugih objekata.
Uz angažovanje dekoratera, arhitekta, biologa i inžinjera hortikulture, pažljivo se vrši planiranje i priprema uslova za biološko oplemenjivanje radnog i životnog prostora.
Uređenje se vrši na nivou studioznog planiranja prostora i osvetljenja, na osnovu čega se odabiraju odgovarajuće sorte bilja za dekoraciju.


Spoljašnje uređenje

Preduzeće specijalizovano za pružanje kompletnih profesionalnih usluga iz oblasti pejzažne arhitekture i hortikulture. Zahvaljujući postavljanju visokih standarda u poslovanju, preduzeće je tokom godina steklo veliki broj korisnika usluga.Danas se smatra pouzdanim partnerom koje u svakom trenutku može da odgovori na sve zahteve svojih klijenata iz oblasti projektovanja, izvođenja i održavanja zelenih površina.
Privatna dvorišta, ravni krovovi, terase, žardinjere, holovi i atrijumi, javne površine poput parkova, šetališta, sportskih i dečijih igrališta, bašti hotela i restorana i sl. , predstavljaju pravi izazov i zadovoljstvo za naš tim stručnjaka iz oblasti pejzažne arhitekture i hortikulture, i mogućnost da predstave svoja idejna rešenja i u skladu sa strukom i zahtevima investitora urede dati prostor.
RIO poseduje svu neophodnu stručnost i opremu za izgradnju i održavanje parkovskih površina i terena u okviru sportskih zelenih površina.

Naročiti fokus kompanije, su parkovi, kao zelene površine od velikog društvenog značaja, koje treba da ispune određene socijalne, ekološke i biološke svrhe. Stoga njihovo podizanje zahteva posebno projektovanje, izgradnju i sadnju odgovarajućih stabala koja su kompatabilna, kako međusobno, tako i sa širim ekosistemom oblasti.

RIO je odgovoran za uspostavljanje i održavanje mnogobrojnih parkova, dvorišta predškolskih i školskih ustanova, prostora oko javnih objekata i spoljašnih zelenih površina druge namene na područiju grada Požarevca i gradske opštine Kostolac. Parkovi koji ulepšavaju i humanizuju radno okruženje podignuti su i u industrijskim postrojenjima PD „Termoelektrane i kopovi Kostola“, PD „Georad“ i PD „Autotransport“.Ova delatnost kompanije RIO, obuhvata i podizanje i održavanje zelenih površina duž saobraćajnica i u okviru industrijskih postrojenja, montažnih placeva, duž ograda firmi, eksplotacionih postrojenja, protivpožarnih puteva i depoa specijalnih energenata na otvorenom, kao i benzinskih pumpi, tankova i ostalih skladišnih prostora, marina, pristaništa i magacina.

 

Zaboravljena lozinka?
Registracija
Trenutno nemate artikle u korpi!
Dodali ste artikal u korpu!