Пројектовање и уређење
“РИО” д.о.о основано је 2004. године са основном делатношћу пројектовања и уређења зелених површина. Праћењем светских трендова из области екологије и одржавања животне средине, све озбиљне компаније су препознале значај уређења екстеријера и ентеријера.

Вођен претходно наведеним, наш стручни тим је у стању да сваку идеју, замисао или потребу оствари, стручно на најквалитетнији начин, у оптималном року и у границама прихватљивих трошкова.
Изузетно велики број реализованих пројеката у земљи и иностранству у области пројектовања и уређења зелених површина наша су убедљива препорука.

Поред пројектовања и уређења зелених површина, “РИО”д.о.о. је уврстила у своју основну делатност и пројектовање и биодекорацију ентеријера, организовање промоција, прављење цветних аранжмана за све видове свечаности, новогодишњу декорацију као и зимску службу.
У току зимских месеци, савременом механизацијом учинићемо проходне и приступачне пешачке и саобраћајне зоне и прилазе у оквиру мањих или већих пословних комплекса.


Унутрашње уређење

РИО је специјализован за постављање декоративних засада и уређивање простора, било да се ради о приватним становима и вилама или уређењу пословног простора, радних кабинета, ресторана, барова, хотела и других објеката.
Уз ангажовање декоратера, архитекта, биолога и инжињера хортикултуре, пажљиво се врши планирање и припрема услова за биолошко оплемењивање радног и животног простора.
Уређење се врши на нивоу студиозног планирања простора и осветљења, на основу чега се одабирају одговарајуће сорте биља за декорацију.


Спољашње уређење

Предузеће специјализовано за пружање комплетних професионалних услуга из области пејзажне архитектуре и хортикултуре. Захваљујући постављању високих стандарда у пословању, предузеће је током година стекло велики број корисника услуга.Данас се сматра поузданим партнером које у сваком тренутку може да одговори на све захтеве својих клијената из области пројектовања, извођења и одржавања зелених површина.
Приватна дворишта, равни кровови, терасе, жардињере, холови и атријуми, јавне површине попут паркова, шеталишта, спортских и дечијих игралишта, башти хотела и ресторана и сл. , представљају прави изазов и задовољство за наш тим стручњака из области пејзажне архитектуре и хортикултуре, и могућност да представе своја идејна решења и у складу са струком и захтевима инвеститора уреде дати простор.
РИО поседује сву неопходну стручност и опрему за изградњу и одржавање парковских површина и терена у оквиру спортских зелених површина.

Нарочити фокус компаније, су паркови, као зелене површине од великог друштвеног значаја, које треба да испуне одређене социјалне, еколошке и биолошке сврхе. Стога њихово подизање захтева посебно пројектовање, изградњу и садњу одговарајућих стабала која су компатабилна, како међусобно, тако и са ширим екосистемом области.

РИО је одговоран за успостављање и одржавање многобројних паркова, дворишта предшколских и школских установа, простора око јавних објеката и спољашних зелених површина друге намене на подручију града Пожаревца и градске општине Костолац. Паркови који улепшавају и хуманизују радно окружење подигнути су и у индустријским постројењима ПД „Термоелектране и копови Костола“, ПД „Георад“ и ПД „Аутотранспорт“.Ова делатност компаније РИО, обухвата и подизање и одржавање зелених површина дуж саобраћајница и у оквиру индустријских постројења, монтажних плацева, дуж ограда фирми, експлотационих постројења, противпожарних путева и депоа специјалних енергената на отвореном, као и бензинских пумпи, танкова и осталих складишних простора, марина, пристаништа и магацина.

 

Zaboravljena lozinka?
Registracija
Trenutno nemate artikle u korpi!
Dodali ste artikal u korpu!